Ontdek in Assen wat sport met je doet tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek!

Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en sportief bewegen: dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek van 16 tot en met 25 september 2022 om draait. Juist nu is dat belangrijk. De sportdeelname is namelijk als gevolg van de coronacrisis drastisch afgenomen en nog lang niet terug op het oude niveau. Onder jongeren is de terugloop relatief het grootst. Dit terwijl voldoende beweging juist zo gezond voor je is. Assen grijpt de Nationale Sportweek daarom aan om het nieuwe sportseizoen te openen en er samen met de lokale sportaanbieders voor te zorgen dat iedereen weer kan en gaat sporten.


Ontdek wat sport met je doet

Alle inwoners van Assen kunnen tijdens de Nationale Sportweek kennismaken met onze sportaanbieders en hun activiteiten. ‘De Nationale Sportweek is dé kans voor verenigingen om nieuwe leden en vrijwilligers te werven. Ook zet je jouw club of vereniging in het zonnetje en laten we met z’n alleen zien wat sporten in Assen zo speciaal maakt’ vertelt Anita ter Veld, sportregisseur van Stichting Assen Sportstad.


Doe mee en meld jouw vereniging aan.

De opening van de Nationale Sportweek vindt plaats tijdens de 4 Mijl in Assen op zaterdag 17 september. Tijdens deze dag is er een sportmarkt waar alle sportaanbieders zich kunnen presenteren op het plein. Deze aftrap leidt naar een week vol met sport- en beweegmogelijkheden. Veel Asser clubs en verenigingen gingen je al voor zoals Schaakclub Assen, Jeu de Boules vereniging ’N Boel Plezier, Achilles 1894, Sudosa-Desto en nog veel meer.


Wil jij ook laten zien wat jouw vereniging zo speciaal maakt? Klik op onderstaande link en meld je aan voor de Nationale Sportweek! 


Klik hier om jouw club aan te melden! 

Meest gelezen

Drenthe College en Alfa-college bundelen krachten

Drenthe College en Alfa-college bundelen krachten

Drenthe College en Alfa-college bundelen de krachten en gaan vanaf 1 augustus 2022 gefaseerd gezame...
Lees verder
Lees nu online de krant Week van de Sport

Lees nu online de krant Week van de Sport

Lees nu alles over de week van de sport, de activiteiten, evenementen, verenigingen, Assen Sportstad...
Lees verder
Stichting Assen Sportstad zoekt bestuursleden

Stichting Assen Sportstad zoekt bestuursleden

Stichting Assen Sportstad is een nieuw op te richten stichting die begin 2023 operationeel zal zijn....
Lees verder