• Nationale Sportweek Assen 2022

    Nationale Sportweek Assen 2022

     

    Zet nu de Nationale Sportweek van 16 t/m 25 september in jouw agenda en meld je direct aan!

Nationale Sportweek Assen 2022

 

Afgelopen jaren vierden we met elkaar de sport gedurende de Nationale Sportweek Assen. Dit jaar willen we dat weer doen, van 16 tot en met 25 september. Net als voorgaande jaren willen we er samen met jullie weer een prachtige week van maken. Een week waar sport en bewegen gezien wordt, waar Assenaren in beweging komen en waar jouw vereniging en/of organisatie met sport in het zonnetje wordt gezet.

 

Voor verenigingen en andere sportaanbieders is deze week een mooie kans om leden en vrijwilligers te werven, de jeugd en andere doelgroepen weer aan de club te binden, sportaanbod onder de aandacht te brengen en meer. 

 

Elke dag beweging in Assen. Tijdens schooltijd, in de wijken, bij de verenigingen, tijdens de werkdag en alles wat daartussen zit. En voor alle doelgroepen.
U kunt zich aanmelden als sportaanbieder of bedrijf via onderstaande knop om ook van deze Nationale Sportweek Assen weer een succes te maken!

 

De opening vindt plaats tijdens de 4 Mijl in Assen op zaterdag 17 september. Tijdens deze dag is er een sportmarkt waar alle sportaanbieders zich kunnen presenteren op het plein. Deze aftrap leidt naar een week vol met sport- en beweegmogelijkheden.

 

Week van de Sport Assen 2021 - Een groot succes
 

We kunnen terugkijken op een geslaagde Week van de Sport 2021. Meer dan veertig aanbieders openden hun deuren om deelnemers te laten kennismaken met hun sport- en beweegactiviteiten. Ook een aantal nieuwe activiteiten deden hun intrede, zoals het Walking Football bij AsserBoys en het herenturnen bij Heren Turnen AssenDe combinatie van alle activiteiten en de diversiteit aan doelgroepen die aangesproken werden, maakten de Week van de Sport tot een succes. Bekijk hier de aftermovie.

 

 

In Assen begon de Week van de Sport 2021 een week eerder dan de NOC*NSF Nationale Sportweek. Zo konden Assenaren maar liefst twee weken genieten van alle activiteiten en evenementen die Assen te bieden heeft. De Week van de Sport trapte af op 11 september bij de geweldige sfeer van de 4Mijl van Assen met Olympiër Nick Smidt, wethouder Bob Bergsma en beweegprofessional Marrijtje Molenhuis. De twee weken die volgden boden een gevarieerd aanbod voor allerlei doelgroepen. Er was dans, volleybal, judo, schermen, wandelen, leefstijlcoaching, voetbal, wielrennen, fitness, jeu de boules, kinderyoga, badminton, gym en nog veel meer. We kijken uit naar volgend jaar waarin we hopen dat we samen met jullie de Week van de Sport 2022 tot nog een groter succes kunnen maken. Jij bent er ook (weer) bij toch?

Activiteiten in de Nationale Sportweek

Nieuws over de Nationale Sportweek

Geslaagde Week van de Sport
Geslaagde Week van de Sport
AssenSportstad kijkt terug op een geslaagde Week van de Sport. Meer dan 40 aanbieders openden hun deuren om deelnemers te laten kennismaken met hun sp...
Lees verder
KNVB-coaches Mischa Visser en Marcel Groninger delen kennis tijdens inspirerende sessie
KNVB-coaches Mischa Visser en Marcel Groninger delen kennis tijdens inspirerende sessie
Voetbalcoaches en -trainers van binnen en buiten de regio vonden de weg dinsdag naar het Regionaal Wielercentrum Noord in Assen. Topcoaches Betaald Vo...
Lees verder
Terugblik jubileumavond Assen Sportstad
Terugblik jubileumavond Assen Sportstad
Maandag 20 september j.l. vierden we met sportliefhebbers, beweegaanbieders, organisatoren en professionals het 1-jarig Sportakkoord in Assen: AssenSp...
Lees verder
Geen winter, maar herfstwandeltocht bij Asser Boys
Geen winter, maar herfstwandeltocht bij Asser Boys
Op zaterdag 25 september 2021 organiseert voetbalclub Asser Boys voor de vijfde keer een bijzondere wandeltocht door één van de mooiste natuurgebieden...
Lees verder