MDT

Samenwerking MDT - een nieuwe ervaring voor jongeren
In Assen streven we ernaar een omgeving te creëren waar jongeren worden aangemoedigd om hun talenten te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Met het project "Assen verenigt met MDT" bieden we jongeren de kans om zich aan te sluiten bij sportverenigingen, waar ze niet alleen sportieve vaardigheden kunnen ontwikkelen, maar ook belangrijke levensvaardigheden zoals samenwerking, leiderschap en doorzettingsvermogen kunnen verwerven.

Het doel is om een gezonde, ondersteunende en inclusieve gemeenschap te creëren, waarin jongeren worden gestimuleerd om hun volledige potentieel te benutten. Door samen te werken met sportverenigingen en lokale organisaties willen we een brug slaan tussen de persoonlijke ontwikkeling van jongeren en de behoeften van de maatschappij.

Assen verenigt met MDT moedigt jongeren aan om niet alleen hun sportieve doelen na te streven, maar ook om betrokken te zijn bij gemeenschapsprojecten die een positieve impact hebben op anderen. We geloven dat actieve deelname aan de maatschappij jongeren waardevolle ervaringen biedt en bijdraagt aan hun gevoel van verantwoordelijkheid en burgerschap.

Het project is een samenwerking tussen Assen Sportstad, Vaart Welzijn, Sport- en Beweegcampus en de Assense sportverenigingen. Tijdens het traject zullen we samen met de jongeren een inspirerend bezoek brengen aan NOC*NSF. En krijgen ze een kans om zich te ontwikkelen op verschillende thema's, zoals kader, trainerschap, sportplezier, besturen en vrijwilligersmanagement.

Ben je tussen 12 en 30 jaar oud en wil je jezelf ontwikkelen en een bijdrage leveren aan de maatschappij door actief te zijn bij een sportvereniging?

Neem dan contact op met ons, doe dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest gelezen

Drenthe College en Alfa-college bundelen krachten

Drenthe College en Alfa-college bundelen krachten

Drenthe College en Alfa-college bundelen de krachten en gaan vanaf 1 augustus 2022 gefaseerd gezame...
Lees verder
Lees nu online de krant Week van de Sport

Lees nu online de krant Week van de Sport

Lees nu alles over de week van de sport, de activiteiten, evenementen, verenigingen, Assen Sportstad...
Lees verder
Stichting Assen Sportstad zoekt bestuursleden

Stichting Assen Sportstad zoekt bestuursleden

Stichting Assen Sportstad is een nieuw op te richten stichting die begin 2023 operationeel zal zijn....
Lees verder