• Home
  • Support
  • Algemeen
  • Subsidie ‘Meedoen in Assen’ een groot succes voor Fysiotherapie de Molengaard

Subsidie ‘Meedoen in Assen’ een groot succes voor Fysiotherapie de Molengaard

Sinds begin dit jaar heeft de gemeente Assen het project 'Meedoen in Assen' gestart. Gedurende dit jaar kunnen volwassen Assenaren met een minimum inkomen een sport en cultuur voucher aanvragen. Met deze vouchers wordt de toegang tot sport en cultuur vergroot. Al enige tijd is de webwinkel geopend voor sportaanbieders. Zij kunnen zich opgeven als aanbieder.

Fysiotherapie de Molengaard/Paramedics
Eén van deze aanbieders is Fysiotherapie de Molengaard/Paramedics gevestigd met hun Sport & Leefstijlcentrum aan de Bremstraat in het winkelcentrum Vredeveld. Mensen die de aanvraag doen bij de Molengaard/Paramedics krijgen een half  jaar lang hulp bij sport en leefstijl, en worden begeleid door een leefstijlcoach om samen een gedragsverandering teweeg te brengen. 

Verandering van leefstijl
We gingen in gesprek over dit traject met Ruben Jongman. Hij is werkzaam bij de Molengaard/paramedics en actief binnen het sport akkoord thema Inclusief & Toegankelijk. ''We gaan niet voor snelle resultaten, maar bieden mensen de tools om bewuster keuzes te maken op het gebied van sport & leefstijl “ vertelt Ruben. “ De subsidie is echt een groot succes. Toen we begonnen hadden we gehoopt op 10 aanvragen. Inmiddels staat de teller op 33 aanmeldingen. Geweldig natuurlijk!’’

Totaalpakket
Op de vraag waarom er zoveel aanmeldingen zijn kan Ruben kort zijn: ''We bieden een mooi compleet pakket aan die gedurende een half jaar loopt. Wij zijn supporter van de gezonde leefstijl en bieden mensen als extra support een extra duwtje in de rug. Dit is iets wat hartelijk ontvangen wordt en zorgt voor de juiste inzet en resultaten.''

Aanmelden als aanbieder
De subsidie ‘Meedoen in Assen’ loopt nog t/m half december 2022. Clubs, verenigingen en sportaanbieders kunnen zich aanmelden in de webwinkel en hun aanbod tonen aan volwassen Assenaren met een minimumloon. Wil jij dit net als Fysiotherapie de Molengaard/Paramedics tot een groot succes maken? Klik op onderstaande link en meld je club, vereniging en sportbedrijf vandaag nog aan!


Ik wil ook meedoen 

Meest gelezen

Drenthe College en Alfa-college bundelen krachten

Drenthe College en Alfa-college bundelen krachten

Drenthe College en Alfa-college bundelen de krachten en gaan vanaf 1 augustus 2022 gefaseerd gezame...
Lees verder
Lees nu online de krant Week van de Sport

Lees nu online de krant Week van de Sport

Lees nu alles over de week van de sport, de activiteiten, evenementen, verenigingen, Assen Sportstad...
Lees verder
Stichting Assen Sportstad zoekt bestuursleden

Stichting Assen Sportstad zoekt bestuursleden

Stichting Assen Sportstad is een nieuw op te richten stichting die begin 2023 operationeel zal zijn....
Lees verder