Happy Stones

Datum
09.05.2023 - 09.06.2023

Beschrijving

Happy Stones zoeken
In de week van 8 mei kan je Happy Stones zoeken langs de nieuwe beweeg- en beleefroute. Deze route is te volgen via paaltjes met een paarse pijl, op het terrein van GGZ-Drenthe. Tussen de stenen liggen een aantal speciale. Deze stenen zijn te herkennen aan een fiets en een nummer, passend in het thema van het EK Wielrennen dat dit jaar met een etappe in Assen van start gaat. Als je een steen met een fiets en nummer vindt, heb je een prijsje gewonnen. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door GGZ-Drenthe, Vanboeijen en Cosis.

Ieder jaar versiert de sport- en beweeggroep Vrij & Tijd (voor en door mensen met een Licht Verstandelijke Beperking) Happy Stones. Zij gaan vervolgens aan de wandel om ze te verstoppen. Dit jaar is ook De Meander van GGZ-Drenthe aangehaakt met versieren en verstoppen.
Vanaf 9 mei kan iedereen in Assen deze stenen komen zoeken. Ze liggen verstopt langs de nieuw geopende route op het GGZ-terrein. Je kan starten bij het hoofdgebouw aan de Dennenweg 9. Daar staat de eerste paarse pijl, links van het  hoofdgebouw, op een houten paal.

Heb ik prijs?
Heb je een steen gevonden met de tekst ‘Prijs - Assensportstad.nl’ en een nummer? Dan bof jij! Tegen inlevering van de steen, kan je een kleine verrassing afhalen bij GGZ-Drenthe, Cosis of Vanboeijen. Hieronder zie je de nummers met daarachter waar en wanneer je de prijs kan afhalen.

 

Nummer 1, 2, 3 en 4: 

Dan kan je iets lekkers halen bij Bakkerij De Deel van Cosis in Baggelhuizen.

Adres: Gooiland 7, Assen

Wanneer: maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 15.30 uur

 

Nummer 5, 6 en 7: 

Dan kan je een waardebon afhalen bij Lunchroom ‘Concept Anders’ van Vanboeijen, voor fris met een plakje cake.

Adres: Vesteplein 5, Assen (MFA Kloosterveste)

Wanneer: maandag 11.00 tot 16.00 uur

dinsdag t/m zaterdag 10.00  tot 17.00 uur

 

Nummer 8, 9 en 10: 

Dan kan je je prijs afhalen bij het hoofdgebouw van GGZ Drenthe. Deze wordt beschikbaar gesteld door Daat-Drenthe, Calendula. 

Adres: Dennenweg 9

Wanneer: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur

 

De route