Walking Football

Speciaal voor de ouderen zal er een Walking Football demonstratietraining worden verzorgd door FC Groningen waaraan iedereen van 60 jaar en ouder mag meedoen. De training wordt verzorgd door Rik Liezenga en Hans van Tamelen van FC Groningen in de Maatschappij.


Vrijdag 17 september

  • Activiteit: Walking Football
  • Tijd: 19:00 t/m 20:30 uur
  • Locatie: Asser Boys
  • Doelgroep: 60+
  • Opgeven: Ja, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-54345600
  • Kosten: GRATIS


Eén en ander vindt plaats bij Asser Boys (Sportpark Lonerstraat) en het begint om 19.00 uur met een praatje over wat Walking Football eigenlijk is en met name de spelregels komen aan de orde. Aansluitend vindt een training plaats, waarin het "partijtje" natuurlijk het belangrijkste segment is. Enkele FC Groningen Oldstars-spelers zullen aanwezig zijn. Belangstellenden kunnen dus het spelletje vrijblijvend uitproberen. Zoals gebruikelijk bij Walking Football is het sociale aspect van betekenis. Daarom eindigt de avond met een even vrijblijvende "derde helft". Het is de bedoeling om per 1 oktober te starten met een wekelijkse Oldstar-trainingsavond. Nadere bijzonderheden zullen op 17 september volgen.


Meest gelezen

Inspiratiesessie ontwikkeling Speelwijze

Inspiratiesessie ontwikkeling Speelwijze

In deze inspiratiesessie neemt Mischa Visser (KNVB Coach Nederlands Elftal Onder de 17) jullie mee i...
Lees verder
OldStars Tennis 55+

OldStars Tennis 55+

Atv de Hertenkamp wil ouderen in beweging houden en de mogelijkheid geven om de sociale voordelen va...
Lees verder
Walking Football

Walking Football

Speciaal voor de ouderen zal er een Walking Football demonstratietraining worden verzorgd door FC Gr...
Lees verder