• Home
  • Support
  • Algemeen
  • Tennis/padelvereniging Atv de Hertenkamp brengt ouderen uit Assen en omstreken in beweging tijdens de OldStars VitaliteitSpelen

Tennis/padelvereniging Atv de Hertenkamp brengt ouderen uit Assen en omstreken in beweging tijdens de OldStars VitaliteitSpelen

Om de fysieke en sociale voordelen van bewegen voor ouderen extra onder de aandacht te brengen, organiseert Atv de Hertenkamp activiteiten die deel uitmaken van de Nationale Beweegweek voor Ouderen van het Nationaal Ouderenfonds. Data : 17,18 en 19 mei 2022. Verzamelen kan om 10.00. Bij de inloop is koffie/thee aanwezig. 


De warming-up is om 10.30 uur. Daarna kan er vrij gespeeld worden. Na afloop is er weer koffie en thee. Aanmelden voor de activiteit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Sportkleding dien je zelf mee te nemen. De rest regelt de tennisvereniging. 


Boordevol beweegprogramma met voor elke oudere wat

In de week van 16 t/m 20 mei staat sporten en bewegen voor én door ouderen centraal. Met een boordevol programma vinden er door heel Nederland gezellige beweegactiviteiten plaats op sportverenigingen en bij woonzorgcentra in de buurt. Van OldStars sportdagen tot beweegbingo’s bij woonzorgcentra, er is voor iedere oudere wel een activiteit in de buurt. Als afsluiter van de beweegweek vindt op 20 mei voor de derde keer de Nationale Balkon Beweegdag plaats.

Gesteund door de partners, Menzis, VML, KNGF en Wij Buurtsportcoaches en onder aanvoering van diverse ambassadeurs, waaronder Olga Commandeur, zal er bij honderden woonzorgcentra weer worden bewogen, gedanst, gezongen en bingo worden gespeeld.

Voor een compleet overzicht en/of meer informatie over OldStars VitaliteitSpelen zie oldstars.nl/vitaliteitspelen.


Over het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich samen met partners, donateurs en vrijwilligers in voor een samenleving waarin geen enkele oudere zich eenzaam hoeft te voelen. Onze activiteiten zijn laagdrempelig en gericht op ontmoeting. Zo helpen wij ouderen om op een actieve manier ouder te worden. Ook stimuleren we de samenleving om een leeftijdsvriendelijke omgeving te zijn. Want ouder worden doe je samen!

Meest gelezen

Lees nu online de krant Week van de Sport

Lees nu online de krant Week van de Sport

Lees nu alles over de week van de sport, de activiteiten, evenementen, verenigingen, Assen Sportstad...
Lees verder
Drenthe College en Alfa-college bundelen krachten

Drenthe College en Alfa-college bundelen krachten

Drenthe College en Alfa-college bundelen de krachten en gaan vanaf 1 augustus 2022 gefaseerd gezame...
Lees verder
Geslaagde Week van de Sport

Geslaagde Week van de Sport

AssenSportstad kijkt terug op een geslaagde Week van de Sport. Meer dan 40 aanbieders openden hun de...
Lees verder