Karatevereniging Utagai tekent Sportakkoord

Afgelopen zaterdag 11 september ondertekende Sander Knol, eigenaar van karatevereniging Utagai, het sportakkoord. Weer een mooie aanwinst in de blijvend groeiende lijst van deelnemers.


“Ik ben blij dat ik het akkoord mocht tekenen, sport is namelijk heel belangrijk”, benadrukt Sander. “Niet alleen voor de gezondheid, maar zeker ook voor de geest en op sociaal vlak.” “Daarbij blijkt, dat alhoewel het sportaanbod in Assen vrij breed is, een groot deel van de 18-plussers overgewicht heeft en maar een klein deel daarvan sport. Sportmotivatie mag daarom dus wel weer hoog op de agenda”, stelt Sander.


Karatevereniging Utagai


Utagai is de enige karateschool in Assen die zich focust op de volledige historische Okinawaanse krijgskunst.

Met als doel om betere krijgers te worden. Daarbij gebruiken ze een breed scala aan spelvormen om de brede betekenis van dat doel na te streven. Je leer je stoten en trappen net als in andere dojo’s, maar ook klemmen, worstelen, situationele alertheid, en samenwerken. Dingen die je misschien niet zo snel in een karateschool verwacht.


Proeflessen & aanmelden


Als je denkt dat dit iets voor jou is, doe dan gezellig een paar proeflessen mee om te kijken hoe je het vindt. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe trainingspartners, iedereen mag meedoen!

Sinds de Corona wordt er uitsluiten buiten gesport, maar ze zijn hard op zoek naar een nieuw onderkomen en dat lijkt dichtbij.


Wil meer informatie of je aanmelden? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest gelezen

Lees nu online de krant Week van de Sport

Lees nu online de krant Week van de Sport

Lees nu alles over de week van de sport, de activiteiten, evenementen, verenigingen, Assen Sportstad...
Lees verder
Drenthe College en Alfa-college bundelen krachten

Drenthe College en Alfa-college bundelen krachten

Drenthe College en Alfa-college bundelen de krachten en gaan vanaf 1 augustus 2022 gefaseerd gezame...
Lees verder
Geslaagde Week van de Sport

Geslaagde Week van de Sport

AssenSportstad kijkt terug op een geslaagde Week van de Sport. Meer dan 40 aanbieders openden hun de...
Lees verder