Nationale Sportweek 2022

Week van de sport
Week van de sport
Datum
16.09.2022 - 25.09.2022

Beschrijving

Afgelopen jaren vierden we met elkaar de sport gedurende de Nationale Sportweek Assen. Dit jaar willen we dat weer doen, van 16 tot en met 25 september. Net als voorgaande jaren willen we er samen met jullie weer een prachtige week van maken. Een week waar sport en bewegen gezien wordt, waar Assenaren in beweging komen en waar jouw vereniging en/of organisatie met sport in het zonnetje wordt gezet.

Voor verenigingen en andere sportaanbieders is deze week een mooie kans om leden en vrijwilligers te werven, de jeugd en andere doelgroepen weer aan de club te binden, sportaanbod onder de aandacht te brengen en meer. 

Elke dag beweging in Assen. Tijdens schooltijd, in de wijken, bij de verenigingen, tijdens de werkdag en alles wat daartussen zit. En voor alle doelgroepen.
U kunt zich aanmelden als sportaanbieder of bedrijf via onderstaande knop om ook van deze Nationale Sportweek Assen weer een succes te maken!

De opening vindt plaats tijdens de 4 Mijl in Assen op zaterdag 17 september. Tijdens deze dag is er een sportmarkt waar alle sportaanbieders zich kunnen presenteren op het plein. Deze aftrap leidt naar een week vol met sport- en beweegmogelijkheden.